Goedkoop privé leasen

Met de huidige crisis is er enorm veel vraag naar goedkoop privé leasen, dit is inmiddels ook bij de leasemaatschappijen doorgedrongen en deze stunten dan ook met goedkope leaseprijzen. Ook is het zo dat u tegenwoordig voor een nieuwe kleine auto ook niet meer al te veel betaald. Om het privé leasen nou evengoed aantrekkelijk te maken zijn de prijzen van het privé leasen dan ook behoorlijk gezakt. Daarom is het ook bijna noodzakelijk geworden om de prijzen van de verschillende leasemaatschappijen goed naast elkaar neer te leggen, u moet dus offertes gaan opvragen u zult zien dat kan tientjes tot honderden euro’s per maand schelen.

Goedkoop Privé leasenU moet voor u zelf goed uiteen zetten wat uw wensen zijn als u wilt overgaan tot privé lease, een belangrijk punt daarbij is natuurlijk in welke klasse zoekt u een lease-auto ? Wilt u een goedkope kleine auto leasen of gaat u voor de luxere en grotere middenklasser. Hiermee komt het volgende aspect wat wilt u maandelijks betalen als u een auto gaat leasen doormiddel van privé lease ?

Als u echt goedkoop wilt privé leasen dan is het aan te raden om een milieuvriendelijke kleine auto te gaan leasen, aangezien u met de huidige regels geen BPM en wegenbelasting hoeft te betalen en dit scheelt enorm op uw maandelijks te betalen lease bedrag, een andere bijkomstigheid met een kleinere auto is dat deze over het algemeen heel zuinig zijn in het verbruik en dit is met de brandstofkosten van tegenwoordig toch ook iets waar u zeker op zou moeten letten.


U least al een auto via privé lease voor een bedrag van €165,- per maand, een auto leasen is zo veel goedkoper dan dat u een auto zou gaan kopen. Als u dan ook nog eens bedenkt dat u zolang u de auto least u helemaal geen onverwachtse kosten meer heeft, dan geeft dit ook nog eens een rustig gevoel voor u zelf maar ook voor uw portemonnee. En het feit dat u altijd in een nieuwe auto rijdt is natuurlijk ook een veilig idee.

U zult zien goedkoop privé leasen behoort zeker tot de mogelijkheden.